fbpx

Despre

Hotel Cardinal este situat în centrul municipiului Satu Mare, ușor accesibil dinspre fiecare intrare principală în oraș. Locația este una privilegiată, hotelul fiind încadrat de frumoase clădiri în stil secesion, la intersecția unor străzi unice din punct de vedere istoric și arhitectural.

Hotel Cardinal permite un acces rapid la principalele instituții ale orașului, precum și la cele mai importante obiective turistice – Aqua park-ul Aqua Star se află, de exemplu, la o distanță de aproximativ 5 kilometri.

Suntem locația ideală și pentru turiștii care se îndreaptă spre sau dinspre Ungaria, Vama Petea fiind la mai puțin de 10 kilometri depărtare de unitatea noastră de cazare.

Atât în interior cât şi în exterior, spaţiul este generos şi amenajat astfel încât să ofere o atmosferă intimă și plăcută. Spațiul verde din curtea interioară este locul ideal pentru o binevenită pauză, un moment de relaxare, chiar în mijlocul orașului.

La Hotel Cardinal am pregătit pentru dumneavoastră camere şi apartamente cu unul, doua sau trei paturi. Fiecare dintre aceste camere dispune de baie, frigider, televizor, telefon internaţional, wi-fi și aer condiționat.

Avand in vedere situatia actuala data de pandemia cu sarsCOV2, micul dejun se serveste in sala de mese sau pe terasa daca vremea ne permite.

Puncte forte:

  • GARANTIA IGIENEI – lenjeria noastra este de cea mai buna calitate (4+*), spalata si IGIENIZATA pentru a va oferi sigunata si confort.
  • CURATENIE SI SIGURANTA
  • DISCRETIE
  • DESCHIDERE
  • FLEXIBILITATE

Va invitam si va asteptam cu drag la noi !

Hotel Cardinal

440055 Satu Mare, P-ta Eroilor Revolutiei 5

Telefon : +4 0732 000 732 | +4 0261 706 906

Mail : receptie@hotelcardinal.ro