fbpx

Room info – welcome

Stimaţi oaspeţi,

Bine aţi venit la Hotel Cardinal!

Vă mulţumim că ne-aţi ales şi vă dorim un sejur cât mai agreabil pe meleagurile sătmărene.

Personalul hotelului vă stă permanent la dispoziţie pentru a vă face şederea cât mai plăcută. Nu ezitaţi să contactaţi Recepţia, formând interior 100 de pe telefonul pe care îl aveţi la dispoziţie în camera Dumneavoastră, sau la numarul de telefon 0732 000 732 pentru orice sugestie, serviciu pe care vi-l putem oferi sau informaţie de care aveţi nevoie.

Dear guests,

Welcome to Cardinal Hotel!
Thank you for choosing our hotel and we wish you a very enjoyable and pleasant stay in our city.

The entire staff is looking forward to make your sojourn as pleasant as possible. So do not hesitate to contact the Front Desk, dialing 100 from the phone you have in the room at your disposal or call 0732000732, for any suggestion, service or information you might need.

O oază de linişte şi confort şi servicii de cea mai bună calitate, Hotel CARDINAL este amplasat la mai puţin de un kilometru de centrul oraşului.

Atat în interior cât şi în exterior spaţiul este generos şi amenajat astfel încât să ofere o atmosfera intimă şi plăcută.

La Hotel CARDINAL am pregătit pentru Dumneavoastră camere (cu 1, 2 şi 3 paturi) şi apartamente, toate dotate cu baie, frigider, tv, cablu, internet, aer condiţionat şi având amenajat un spaţiu special pentru pregătirea mesei.

Pentru siguranţa maşinii Dumneavoastră nu trebuie să vă faceţi griji deoarece la Hotel CARDINAL dispuneţi de parcarea interioară.

Iar pentru micul-dejun, prânz sau cină, sunteţi invitaţi la Restaurant CARDINAL, unde într-o atmosferă placută puteţi savura delicioase preparate româneşti şi internaţionale la cele mai bune preţuri.

  • din cauza situatiei pandemice actuale, restaurantul functioneaza exculsiv pentru clientii hotelului, pranzul si cina sau orice alta masa functioneaza in sistem takeaway. Astfel aveti acces la o gama diversificata de produse iar dvs le puteti savura fie in sala restaurantului, fie in camera de hotel.