Hotel Cardinal Szatmárnémeti

Cardinal Hotel található központjában szatmárnémeti, könnyen megközelíthető minden város bejáratánál. Úgy gondoljuk, ki helyet, hogy a hátrányos helyzetű, a környezetben elhelyezkedő hotel hangulatos szecessziós stílusú épületek, a kereszteződésen egyedi sávok mind történelmi és építészeti értéket.

Hotel Cardinal kínál gyors és könnyű hozzáférést biztosít az összes főbb intézményei és a pontok a turisztikai érdeklődés - Aqua Star, az első és nagyon népszerű aqua park a városban található, mintegy 5 km-re.

A turisták, akik gyalulás utazást Magyarországon (és azon túl), vagy a visszatérő, fogja találni a hotel vár rájuk mintegy 10 km-re Pete vámhatóság.

Belül és kívül, a terek nagyvonalú, és állítottak ki, így a teremtett légkör egyik a nyugalom és a meghittség. A zöld udvar tökéletes hely egy jól megérdemelt szünetet, kikapcsolódni a természetben kellős közepén a város.

Elkészítettük az Ön számára, 25 szoba és egy apartman, amelyek rendelkeznek a szükséges létesítmények teszik az itt tartózkodást kellemes - fürdőszoba, hűtő, TV, telefon, Wi-fi és az AC, stb

A reggeli, ebéd és vacsora Várjuk az Ön számára az étteremben vagy a teraszon (a meleg időszakok) egy menü, amely ötvözi a román és nemzetközi ételeket, hogy fog tetszeni minden ízét.